Nice to meet you....

Mijn naam is Ilse Cozijnsen, ik kom uit Vlijmen en ik ben getrouwd met Coen. Samen hebben we twee kinderen: zoon Jop (2009) en dochter Saar (2012).
 
Na mijn opleiding tot verpleegkundige ben ik gaan werken op de Kraamafdeling in het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Hier ben ik verder gespecialiseerd in de wereld van gynaecologie en verloskundige door de opleiding Obstetrie & Gynaecologie te volgen. Na het behalen van deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan op de kraamafdeling, de verloskamers, de polikliniek Gynaecologie én de afdeling Echo/Prenatale diagnostiek.
 
Na 15 jaar werken in het EZ was ik toe aan iets nieuws. In juli 2017 ging ik als praktijkondersteuner bij verloskundigenpraktijk Rond aan de slag, één van de praktijken die gefuseerd is tot Elle! Vrouw & Geboortezorg. Een switch waar ik nog elke dag heel blij mee ben en waar mijn achtergrond ook zeker van pas komt.

Naast mijn werk als praktijkondersteuner ben ik ook werkzaam als overgangsconsulente bij Elle! Vrouw & Geboortezorg. Mooi om zo vrouwen bij te kunnen staan in verschillende fases in hun leven.